Binnenskamers_naamlogowit

praktische informatie

Concept

Er zijn twaalf voorstellingen verdeeld over drie routes. Je kiest een van de drie routes met in totaal vier voorstellingen. Groepen van maximaal 25 personen lopen onder begeleiding van een gids van voorstelling naar voorstelling. Elke voorstelling duurt een half uur.

Prijs

Een ticket voor vier voorstellingen, inclusief pauzedrankje kost € 25,-      (Reeds bestelde kaarten worden niet teruggenomen)

Route & tijd

Het startpunt is Koninklijke Harmonie De Bazuin aan de Dalemwal 15d te Gorinchem. Vanaf 12.15u is het “Theatercafé” er geopend. Daar krijg je te horen met welke andere deelnemers je de route loopt. Om 13.00 uur vertrekken de groepen met hun gids naar de eerste voorstelling. Tussen de tweede en derde voorstelling is er een pauze. De laatste voorstelling eindigt om 17.15 uur. Dan wandelen de gidsen met hun groep terug naar Koninklijke Harmonie De Bazuin voor een feestelijke, afsluitende borrel.

Rolstoelvriendelijk

Er is één rolstoelvriendelijke route, dit is route C. Als u met een rolstoel komt, kunt u dit melden bij de organisatie: info@binnenskamersgorinchem.nl

Parkeren

https://mooigorinchem.nl/locatie/straatparkeren

Sluit Menu